RÖFIX APL 3D STANDART

Këndore suvatimi
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHGjerësia e rrjetësGjatësia
2000153176 Pako/karton 60 lfm./EH 12,5 cm 240 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX APL 3D STANDART Këndore suvatimi sq

Skedë teknike

pdf
474 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rrip suvaje me rrjetë,lëvisëse, me fuga për mbrojtjen nga shiu të pjesëve si dritare, dyer dhe pjesë të tjera të ndërtimit të ngjashme. (me lëvizje 3D).Klasi 2

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Trashësia/shiriti izolues 15x3 mm
  • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
  • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...