RÖFIX AS 341

Optilastic® Hidroizolues 2K
 • Elastik, fleksibël
 • Mbulon të çarat
 • Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi
2000153186 Thasë letre 35 kg/EH 1.95 kg/m²/mm 0 - 0,5 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Skedë teknike

DOP RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Fleta e te dhenave te sigurise

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Elastik, fleksibël
 • Mbulon të çarat
 • Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit
 • I papërshkueshëm nga uji, por I hapur për difuzion.
 • Rezistent ndaj ujit me gëlqere
 • I qëndrueshëm ndaj ujit të detit (≤ 3,9 %)
 • Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit
 • Ngjit edhe mbi Bitum
 • rezistent ndaj UV
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë e lëngshme çimentoje sipas EN 14891 - CM P.Për izolimin dhe eleminimin e krisjeve në sipërfaqen e dyshemesë, ku mund të ketë ose jo rrjedhje të vazhdueshme të ujrave, për shtrimin e brëndshëm të rezervateve të ujit të përditshëm deri në një thellësi prej 4m, ashtu dhe izolimin e trupave të betonit (EN 206-1 / DIN 1045-2, klasa e ekspozimit XA2).Ngjitës izolues për ballkone, tarraca, dushe, lavanderi, tualete, ashtu edhe pishinina me ujë deti deri në max. 3,9% përmbajtje kripe, të cilat më pas mbulohen me një shtresë qeramike, ashtu dhe për restaurimin e shtresave të vjetra qeramike, të dëmtuara, mbajtëse në ballkone dhe tarraca. I përshtatshëm edhe për tarracat e banuara me finiturë qeramike.

Baza materiale

 • Çimento
 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me mistri
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Lyejeni me furçë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Ndërtesa jashtë përdhesë
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...