RÖFIX EPS-F 040

Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë
  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
2000148750 Pako/karton 5 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
2000148753 Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
2000148133 Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skedë teknike

pdf
221 KB
DOP RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
174 KB
SDB RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

261 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i produktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit).

Baza materiale

  • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...