RÖFIX Profil xokolature

në formë U-je alumin
  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHGjatësia
2000152968 Pako/karton 25 lfm./EH 250 cm
2000152971 Pako/karton 50 lfm./EH 250 cm
2000152973 Pako/karton 50 lfm./EH 250 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil xokolature në formë U-je alumin sq

Skedë teknike

pdf
209 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil xoklature në formë U-je, xingato.

Për shtrimin e pllakave izoluese, për cepa të qëndrueshëm nga goditjet dhe për të mbajtur të drejtë vijueshmërinë e pllakave izoluese gjatë ngjitjes.

Baza materiale

  • Profil mbyllws prej alumini tw presuar tw shkwlqyeshwm pa vrima nw tokw
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...