RÖFIX Renofinish®

Rinovues dhe masë lëmuese universale
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Agtwsi e mirw lwmimi
 • Lidhje shumë e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148381 Thasë letre 25 kg/EH 1 kg/m²/mm 0 - 0,1 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Skedë teknike

pdf
323 KB
DOP RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
176 KB
SDB RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Agtwsi e mirw lwmimi
 • Lidhje shumë e mirë
 • Tkurrje të pakta
 • i zmerilueshëm
 • rezistent ndaj fshirjes nw tw thatw
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rinovues mineral-dhe masë lëmuese për zona universale përdorimi. Shpeshtësia e aplikimit 1 në 2 mm.

Masë përforcuese gjatë sanimeve të suvave të fasadave në kombinim me rrjetën përforcuese RÖFIX P50. Për punimin e sipërm të suvave bazamenteve të zakonshëm të ndërtimit me aftësi mbajtëse

Këndore suvatimi me rrjetë, me mundësi lëvizje në tre dimensione, për fuga të fshehura dhe mbrojtës ideal i këndeve nga shirat e fortë në dritare, dyer dhe pjesëve të tjera të ngjashme të ndërtimit (me mundësi lëvizje të treanshme - 3D).

Nuk është i përshtatshëm përdorimi në sistemin e termoizolimit.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Miell mermeri i bardhe
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Përbëres organik < 5%
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Përpunojeni me spatul
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...