RÖFIX Renofinish®
Rinovues dhe masë lëmuese universale

RÖFIX Renofinish®
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Agtwsi e mirw lwmimi
  • Lidhje shumë e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148381 Thasë letre ca. 1 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,1 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Skedë teknike

pdf
652 KB
DOP RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
178 KB
SDB RÖFIX Renofinish® Rinovues dhe masë lëmuese universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
399 KB

Avantazhet e produktit

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Agtwsi e mirw lwmimi

Lidhje shumë e mirë

Tkurrje të pakta

i zmerilueshëm

rezistent ndaj fshirjes nw tw thatw

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Renofinish®

Rinovues mineral-dhe masë lëmuese për zona universale përdorimi. Shpeshtësia e aplikimit 1 në 2 mm.

Masë përforcuese gjatë sanimeve të suvave të fasadave në kombinim me rrjetën përforcuese RÖFIX P50. Për punimin e sipërm të suvave bazamenteve të zakonshëm të ndërtimit me aftësi mbajtëse

Këndore suvatimi me rrjetë, me mundësi lëvizje në tre dimensione, për fuga të fshehura dhe mbrojtës ideal i këndeve nga shirat e fortë në dritare, dyer dhe pjesëve të tjera të ngjashme të ndërtimit (me mundësi lëvizje të treanshme - 3D).

Nuk është i përshtatshëm përdorimi në sistemin e termoizolimit.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Miell mermeri i bardhe
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • Përbëres organik < 5%

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Përpunojeni me spatul
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Hotel Katalea, Fier

Hotel Katalea, Fier

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti