RÖFIX ROCKET

Tiplla me vidhosje, teleskop
E re
  • Variant universal dhe shumw cilwsor vidws flutur
  • Koeficient I ulwt I pwrshkrueshmwrisw sw nxehtwsisw
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitStk./EHNgjyra
2000148322 Pako/karton 100 Stk./EH Bezhë
2000148323 Pako/karton 100 Stk./EH E verdhë
2000148324 Pako/karton 100 Stk./EH Jeshile
2000148325 Pako/karton 100 Stk./EH E bardhë
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Variant universal dhe shumw cilwsor vidws flutur
  • Koeficient I ulwt I pwrshkrueshmwrisw sw nxehtwsisw
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • Siguri e lartw uljeje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...