RÖFIX SOL-PAD

Sistemi I këndoreve të suavatimit në zonën afër tokës.

RÖFIX SOL-PAD
  • Izolues kundër shiut.
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitGjatësiaPaar/EH
2000148447 Pako/karton 280 mm 10 Paar/EH

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SOL-PAD Sistemi I këndoreve të suavatimit në zonën afër tokës. sq

Skedë teknike

pdf
552 KB

Avantazhet e produktit

Izolues kundër shiut.

Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike

Përshkrimi i produktit

RÖFIX SOL-PAD

Profil I përgatitjes së instalimit të pragut të dritares pë sistemin e termoizolimit PVC me rrjetë xhami tekstil, me bashkëngjitje të përhershme. Profil I lidhjes anësore për lidhjen e përhershme, pa mirëmbajtje, pa rrjedhje të pragut të dritares. Përmbajtja e kartonit për 10 lidhje: 10 copë rripa SOL-PAD të majtë, 10 copë rripa SOL-PAD të djathtë, 10 copë profile rrjetë SOL-PAD të majtë, 10 copë rrjetë SOL-PAD të djathtë. Veçmas: pykë izolimi bazë SOL-PAD me pjerrësi 5° dhe RÖFIX SOL-PAD FB shufër izoluese e bardhë ose e zezë.

Baza materiale

  • Profil plastik me dy pjesë me rrjetë qelqi të tekstilit të ngjitur.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti