RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
121840Thasë letre301,5 mm1,3 kg/m²/mm
2000148050Thasë letre350 - 1,5 mm1,3 kg/m²/mm
113769Thasë letre400 - 1,4 mm1,3 kg/m²/mm
2000148049Sillos me presion ose me rënie të lirë10000 - 1,5 mm1,3 kg/m²/mm
2000148693Sillos me presion ose me rënie të lirë10000 - 0,8 mm1,3 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
121840
2000148050
113769
2000148049
2000148693
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
301 KB
DOP RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
185 KB
SDB RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

I përshtatshëm për tjegulla në zonat shtëpiake me lagështirë (deri në grupin e ekspozimit ndaj lagështirës W4 sipas ÖN B3346-i kufizuar në ambjentet e brendshme shtëpiake)

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Inert i lehtë (mineral)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...