RÖFIX 713 NATURA

Fino minerale me strukturë për jashtë
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
 • Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000569291Thasë letre252 mm V e bardhë3,1 kg/m²
2000569471Thasë letre253 mm V e bardhë2,35 kg/m²
2000568833Thasë letre251 mm /rustikale / me vija e bardhë1,9 kg/m²
2000569276Thasë letre251,5 mm V e bardhë2,35 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569291
2000569471
2000568833
2000569276
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Skeda teknike

pdf
291 KB
DOP RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
193 KB
SDB RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
 • Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino me strukturë minerale e hydrofobuar, mbi sistemet e izolimit termik , për ambjente të brëndshme dhe të jashtme.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...