RÖFIX APL 3D STANDART

Këndore suvatimi
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000153176Pako/karton6012,5 cm240 cm
131613Pako/karton35125 mm140 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000153176
131613
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX APL 3D STANDART Këndore suvatimi sq

Skeda teknike

pdf
474 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rrip suvaje me rrjetë,lëvisëse, me fuga për mbrojtjen nga shiu të pjesëve si dritare, dyer dhe pjesë të tjera të ndërtimit të ngjashme. (me lëvizje 3D).Klasi 2

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Trashësia/shiriti izolues 15x3 mm
  • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...