RÖFIX EPS-F 040

Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë
  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitm²/Nj.mmPërmasat e pllakës
2000148746Pako/karton24101.000 x 500 mm
2000148747Pako/karton12.5201.000 x 500 mm
2000148748Pako/karton8301.000 x 500 mm
2000148749Pako/karton6401.000 x 500 mm
2000148750Pako/karton5501.000 x 500 mm
2000148751Pako/karton4601.000 x 500 mm
2000148752Pako/karton3701.000 x 500 mm
2000148753Pako/karton3801.000 x 500 mm
2000148754Pako/karton2.5901.000 x 500 mm
2000148133Pako/karton2.51001.000 x 500 mm
2000148755Pako/karton21101.000 x 500 mm
2000148756Pako/karton21201.000 x 500 mm
2000150874Pako/karton1.51301.000 x 500 mm
2000148757Pako/karton1.51401.000 x 500 mm
2000148758Pako/karton1.51501.000 x 500 mm
2000148759Pako/karton1.51601.000 x 500 mm
2000151030Pako/karton11701.000 x 500 mm
2000148760Pako/karton11801.000 x 500 mm
2000148761Pako/karton12001.000 x 500 mm
2000150817Pako/karton12101.000 x 500 mm
2000151301Pako/karton12201.000 x 500 mm
2000151417Pako/karton12301.000 x 500 mm
2000151206Pako/karton12401.000 x 500 mm
2000149269Pako/karton12501.000 x 500 mm
2000151328Pako/karton12601.000 x 500 mm
2000151410Pako/karton12701.000 x 500 mm
2000151455Pako/karton0.52801.000 x 500 mm
2000149283Pako/karton0.53001.000 x 500 mm
2000151205Pako/karton0.53201.000 x 500 mm
2000155908Pako/karton0.53301.000 x 500 mm
2000151787Pako/karton0.53401.000 x 500 mm
2000151307Pako/karton0.53501.000 x 500 mm
2000155895Pako/karton0.53601.000 x 500 mm
Pako/karton0.53801.000 x 500 mm
131689Pako/karton0.54001.000 x 500 mm
129345Pako/karton0.55001.000 x 500 mm
---1.000 x 500 mm
129945---1.000 mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148746
2000148747
2000148748
2000148749
2000148750
2000148751
2000148752
2000148753
2000148754
2000148133
2000148755
2000148756
2000150874
2000148757
2000148758
2000148759
2000151030
2000148760
2000148761
2000150817
2000151301
2000151417
2000151206
2000149269
2000151328
2000151410
2000151455
2000149283
2000151205
2000155908
2000151787
2000151307
2000155895
131689
129345
129945
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skeda teknike

pdf
222 KB
DOP RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
174 KB
SDB RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skeda e sigurisë

pdf
267 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i produktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit).

Baza materiale

  • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
  • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...