RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh-

Fino dekorative për xokolaturë
 • Rezistent ndaj fërkimeve
 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000149534Kovë251,8 mm V me ngjyra (K4)5 kg/m²
2000149535Kovë251,8 mm V me ngjyra (K5)5 kg/m²
2000150733Kovë251,8 mm V me ngjyra (K6)5 kg/m²
2000150734Kovë251,8 mm V me ngjyra (K8)5 kg/m²
2000150735Kovë251,8 mm V me ngjyra (K9)5 kg/m²
2000150736Kovë251,8 mm V me ngjyra (K10)5 kg/m²
2000150737Kovë251,8 mm V me ngjyra (K21)5 kg/m²
2000150738Kovë251,8 mm V me ngjyra (K23)5 kg/m²
2000150739Kovë251,8 mm V me ngjyra (K29)5 kg/m²
2000150740Kovë251,8 mm V me ngjyra (K50)5 kg/m²
2000150741Kovë251,8 mm V me ngjyra (K52)5 kg/m²
2000150742Kovë251,8 mm V me ngjyra (K107)5 kg/m²
2000150743Kovë251,8 mm V me ngjyra (K109)5 kg/m²
diverseKovë251,8 mm V me ngjyra (K4)5 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000149534
2000149535
2000150733
2000150734
2000150735
2000150736
2000150737
2000150738
2000150739
2000150740
2000150741
2000150742
2000150743
diverse
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Skeda teknike

pdf
354 KB
DOP RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Skeda e sigurisë

pdf
281 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistent ndaj fërkimeve
 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Qëndrueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Fino dekorative për muret, e gatshme, e përgatitur në fabrikë dhe përzier në makineri me efektin "MultiColor" dhe "suvasë që fshihet"

Suva zbukurimi e fortë dhe e qëndrueshme, mbi suvanë mbushëse në zonën e xoklaturës/beton, në mure të brendshme dhe të jashtme, në porta, shtylla, shkallë shtëpie por veçanërisht për zonën e xoklaturës.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë kuarci (e ngjyrosur)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Ali Demi

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...