RÖFIX AG 650 FLEX S1

Ngjitës Flex C2 TE S1
 • I patretshëm në ujë
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyra
2000151508 Thasë letre 25 kg/EH gri
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Skedë teknike

pdf
301 KB
DOP RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
196 KB
SDB RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

339 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
 • Rezistent ndaj ngricave
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
 • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
 • Për pllaka me format të madh
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës pllakash shtresë-hollë, shumë e qëndrueshme, e deformueshme (S1) sipas standartit EN 12004 për ngjitjen e shtresave qeramike (si p.sh gres, porcelan, qeramikë), si dhe gurët natyrorë të ndjeshëm ndaj njollosjes në dysheme, mur dhe tavan.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...