RÖFIX AG 653 STANDARD

Ngjitës pllakash C1 T
 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyra
2000151509 Thasë letre 25 kg/EH gri
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Skedë teknike

pdf
295 KB
DOP RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Fleta e te dhenave te sigurise

336 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës i hollë shumë i qëndrueshëm sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe dysheme në ambjentet e brendshme.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...