RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh-
Fino dekorative për xokolaturë

RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh-
  • Dekorativ
  • Kokrriza me madhësi të ndryshme
  • Përpunim i lehtë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000149534 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K4)
2000149535 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K5)
2000150733 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K6)
2000150734 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K8)
2000150737 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K21)
2000150738 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K23)
2000150739 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K29)
2000152133 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V
2000152134 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K32)
2000152135 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K33)
2000152136 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K34)
2000152137 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K35)
2000152138 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K36)
2000150740 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K50)
2000150741 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K52)
2000150743 Kovë ca. 5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,8 mm V Me ngjyra (K109)

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Skedë teknike

pdf
675 KB
DOP RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
302 KB

Avantazhet e produktit

Dekorativ

Kokrriza me madhësi të ndryshme

Përpunim i lehtë

Ngjitje e shkëlqyer

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Punohet me makinë spucuese

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh-

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë dekorative. Për përdorim ne bazament me suva dhe fasada te termoizolimit (ETICS), për përpunim manual dhe makineri.

Baza materiale

  • Lëndë lidhëse
  • Pjese me forme te shkumezuara me EPS te ngjyrosur blu (120 kg/m³) dhe EPS te bardhe (20kg/m³).
  • Pigmentet
  • Aditivë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti