RÖFIX Polystar®

Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148179 Thasë letre 30 kg/EH 1.4 kg/m²/mm 1,2 mm e bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Skedë teknike

pdf
897 KB
DOP RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
191 KB
SDB RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

329 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës dhe rrafshues mineral, i bardhë, për pllaka termoizoluese fasadash polisterol (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rerë e cilësisë së lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...