RÖFIX UniContact

Ngjitës për polisterol
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569463 Thasë letre 30 kg/EH 4.5 kg/m² 1,2 mm gri
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Skedë teknike

DOP RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Fleta e te dhenave te sigurise

Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë ngjitëse gri - çimento, minerale (plastikë e modifikuar)Për ngjitjen mekanike dhe manual te pllakave te izolimit te fasadave si psh. EPS, lesh mineral ose tape me trashesi deri 8 cm dhe me fiksim ekstra mekanik (min 6 kunja per m2).

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Përpunojeni me mistri
  • Përpunojeni me makineri për suva
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Përziej para përdorimit
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...