RÖFIX UniContact

Ngjitës për polisterol
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000569463Thasë letre301,2 mm gri4,5 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569463
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Skeda teknike

pdf
286 KB
DOP RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Skeda e sigurisë

pdf
328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë ngjitëse gri - çimento, minerale (plastikë e modifikuar)

Për ngjitjen mekanike dhe manual te pllakave te izolimit te fasadave si psh. EPS, lesh mineral ose tape me trashesi deri 8 cm dhe me fiksim ekstra mekanik (min 6 kunja per m2).

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Përpunojeni me mistri
  • Përpunojeni me makineri për suva
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Përziej para përdorimit
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...