RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues

Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere
E re
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Pa lëndë hidrofobuese
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000151332 Thasë letre 25 kg/EH 6 kg/m² 0 - 3,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
308 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Certifikatë RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Certifikatë

pdf
532 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Pa lëndë hidrofobuese
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Laç paratrajtues dhe material ngjitës për bazamente minerale dhe me aftësi thithëse, për muratura prej tulle si të vjetra dhe të reja.

Llaç paratrajtues dhe material ngjitës për suva ekologjike siç është suvaja gëlqerore.

Baza materiale

 • Gëlqere hidraulike natyrale
 • Gëlqere e pashuar
 • Cementimento Portland falas
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...