RÖFIX CalceClima® Finish Classic
Masë shpatulluese për brenda

RÖFIX CalceClima® Finish Classic
  • Aplikim i mirë
  • i zmerilueshem
  • Përshkueshmëri e lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.
2000952711 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Finish Classic Masë shpatulluese për brenda sq

Skedë teknike

pdf
574 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Finish Classic Masë shpatulluese për brenda sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Finish Classic Masë shpatulluese për brenda sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
356 KB

Avantazhet e produktit

Aplikim i mirë

i zmerilueshem

Përshkueshmëri e lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX CalceClima® Finish Classic

Stuko gëlqereje pa çimento për realizimin e sipërfaqeve të lëmuara mbi suva mbushëse në ambiente të brendshme. Për trashësi suvaje deri në 3 mm.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Miell mermeri i bardhe
  • Përbëres organik < 5%

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni 1-2 herë me mistri të lemuar
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti