RÖFIX Kunstharzputz

Suva e sipërme me strukturë
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
Lloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/NgjyraKonsumi
Kovë 25 kg/EH 0,5 mm E bardhë 1,4 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 1 mm V E bardhë 2 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 1,5 mm V E bardhë 2,4 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 2 mm R E bardhë 2,7 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 2 mm V E bardhë 3 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 3 mm R E bardhë 3,5 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 3 mm V E bardhë 3,8 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 6 mm Suva sprucuese E bardhë 4,5 kg/m²
Kovë 25 kg/EH (PK I) Me ngjyrë -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK II -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK III -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK IV -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK V -
Kovë 25 kg/EH 0,7 mm E bardhë 1,7 kg/m²/A
Kovë 25 kg/EH me ngjyra -
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.Suva me strukturë, elastike dhe me qëndrueshmëri, për fasada, mbi sistemet e izolimi termik, dhe suva të poshtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...