RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • Pa PVC
  • Pa plastifikantë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHGjerësia kuadratavePërmasat
2000148136 Role 50 m²/EH 4,0 x 4,0 mm 5.000 x 100 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Skedë teknike

pdf
268 KB
DOP RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
177 KB
SDB RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Fleta e te dhenave te sigurise

250 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • Pa PVC
  • Pa plastifikantë
  • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rrjetë me fibra qelqi, I testuar nga sistemi, përdorim universal, rezistent ndaj subtancave alkaline, për inkorporimin në llaç përforcues dhe rinovues RÖFIX.

Pjesë përbërëse e sistemit të termoizolimit-RÖFIX.

Baza materiale

  • Rrjetë me fibra qelqi me aftësi të lartë thithëse.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...