RÖFIX Betonkontakt

Urë lidhëse
E re
 • Ngjitje e mirë
 • I gatshëm për aplikim
 • Rezistent ndaj alkaleve
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000295867Kovë250 - 1,2 mm0,3 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000295867
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Skeda teknike

pdf
233 KB
SDB RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Skeda e sigurisë

pdf
281 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • I gatshëm për aplikim
 • Rezistent ndaj alkaleve
 • krijon sipërfaqe jo të rrëshqitshme
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Urë lidhëse, pa mjete ndarëse, për suva të poshtme për përmirsimin e lidhjes të suvave me bazë gips-gëlqere, çimento-gëlqere, çimento dhe bazamente të parregullt me aftësi thithëse.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rere kurci
 • I ngjyrosur në të kuqe
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...