RÖFIX H3

Tiplla/Kunja plastike
  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitCopë/Nj.NgjyraGjatësia
2000569361Pako/karton200E bardhë95 mm
2000569362Pako/karton200E bardhë115 mm
2000569363Pako/karton200E bardhë135 mm
2000569364Pako/karton200E bardhë155 mm
2000569365Pako/karton100E bardhë175 mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569361
2000569362
2000569363
2000569364
2000569365
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H3 Tiplla/Kunja plastike sq

Skeda teknike

pdf
166 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, e përforcuar me fibra për beton, për tulla të plota dhe me vrimë *për mekanizëm. Për fiksimin e pllakave izoluese.(*Kujdes: respektoni normat kombëtare)

Type: H3

Baza materiale

  • Pjatë tiplle e bërë prej poliamide.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...