RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • Pa PVC
  • Pa plastifikantë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitm²/Nj.Gjerësia kuadratavePërmasat
111403Role504 x 4 mm-
2000148136Role504,0 x 4,0 mm5.000 x 100 cm
2000569341Role503,5 x 3,5 mm5,000 x 100 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
111403
2000148136
2000569341
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Skeda teknike

pdf
268 KB
DOP RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
177 KB
SDB RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Skeda e sigurisë

pdf
249 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • Pa PVC
  • Pa plastifikantë
  • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rrjetë me fibra qelqi, I testuar nga sistemi, përdorim universal, rezistent ndaj subtancave alkaline, për inkorporimin në llaç përforcues dhe rinovues RÖFIX.

Pjesë përbërëse e sistemit të termoizolimit-RÖFIX.

Baza materiale

  • Rrjetë me fibra qelqi me aftësi të lartë thithëse.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...