RÖFIX Putzgrund Basis

Astar forcues
 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Nuk përmban mjete humbëse
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.
2000156034Kovë20
2000156035Kovë20
2000156036Kovë5
2000156037Kovë5
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000156034
2000156035
2000156036
2000156037
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund Basis Astar forcues sq

Skeda teknike

pdf
303 KB
SDB RÖFIX Putzgrund Basis Astar forcues sq

Skeda e sigurisë

pdf
320 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Neutralizon vleren pH.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar i gatshëm për përdorim, i pigmentuar me materiale mbushës mineral.

Astar universal për njëtrajtësimin e aftësive thithëse dhe hidrofobimin e bazamenteve me aftësi të lartë thithëse në ambjente të jashtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Material mbushës (mineral)
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Lyejeni 1 herë me furçë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...