RÖFIX Putzgrund UNI

Astar forcues
 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Nuk përmban mjete humbëse
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.
136603Kovë20
2000150781Kovë20
2000150766Kovë20
2000150780Kovë5
2000150767Kovë5
Numri i produktit ose-Emërtimi
136603
2000150781
2000150766
2000150780
2000150767
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund UNI Astar forcues sq

Skeda teknike

pdf
301 KB
SDB RÖFIX Putzgrund UNI Astar forcues sq

Skeda e sigurisë

pdf
334 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Neutralizon vleren pH.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar i gatshëm për përdorim, i pigmentuar me materiale mbushës mineral.

Astar universal për njëtrajtësimin e aftësive thithëse dhe hidrofobimin e bazamenteve me aftësi të lartë thithëse në ambjente të jashtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Material mbushës (mineral)
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Lyejeni 1 herë me furçë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...