RÖFIX W50
Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX W50
  • Ngjitje e mirë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148246 Thasë letre ca. 1.4 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0,8 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skedë teknike

pdf
620 KB
DOP RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
202 KB
SDB RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
381 KB

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

Përpunim i shpejtë ekonomik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX W50

Ngjitës dhe rrafshues mineral, gri, për pllaka termoizoluese fasadash polisterol (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Baza materiale

  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Hotel Katalea, Fier

Hotel Katalea, Fier

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti