RÖFIX AS 341
Optilastic® Hidroizolues 2K

RÖFIX AS 341
  • Elastik, fleksibël
  • Mbulon të çarat
  • Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi
2000153186 Thasë letre ca. 1.95 kg/m²/mm 35 kg/Nj. 0-0,5 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Skedë teknike

pdf
751 KB
DOP RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
202 KB
SDB RÖFIX AS 341 Optilastic® Hidroizolues 2K sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
489 KB

Avantazhet e produktit

Elastik, fleksibël

Mbulon të çarat

Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit

I papërshkueshëm nga uji, por I hapur për difuzion.

Rezistent ndaj ujit me gëlqere

I qëndrueshëm ndaj ujit të detit (≤ 3,9 %)

Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit

Ngjit edhe mbi Bitum

rezistent ndaj UV

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AS 341

Masë e lëngshme çimentoje sipas EN 14891 - CM P.

Për izolimin dhe eleminimin e krisjeve në sipërfaqen e dyshemesë, ku mund të ketë ose jo rrjedhje të vazhdueshme të ujrave, për shtrimin e brëndshëm të rezervateve të ujit të përditshëm deri në një thellësi prej 4m, ashtu dhe izolimin e trupave të betonit (EN 206-1 / DIN 1045-2, klasa e ekspozimit XA2).

Ngjitës izolues për ballkone, tarraca, dushe, lavanderi, tualete, ashtu edhe pishinina me ujë deti deri në max. 3,9% përmbajtje kripe, të cilat më pas mbulohen me një shtresë qeramike, ashtu dhe për restaurimin e shtresave të vjetra qeramike, të dëmtuara, mbajtëse në ballkone dhe tarraca. I përshtatshëm edhe për tarracat e banuara me finiturë qeramike.

Baza materiale

  • Çimento
  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Ndërtesa jashtë përdhesë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Lyejeni me furçë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Përpunojeni me mistri
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti