RÖFIX AG 653 STANDARD
Ngjitës pllakash C1 T

RÖFIX AG 653 STANDARD
  • I patretshëm në ujë
  • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000151509 Thasë letre gri 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Skedë teknike

pdf
666 KB
DOP RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX AG 653 STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
396 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

Qëndrueshmëri të lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 653 STANDARD

Ngjitës i hollë shumë i qëndrueshëm sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe dysheme në ambjentet e brendshme.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti