RÖFIX AG 650 FLEX S1
Ngjitës Flex C2 TE S1

RÖFIX AG 650 FLEX S1
  • I patretshëm në ujë
  • I pёrpunueshёm (S1)
  • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000151508 Thasë letre gri 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Skedë teknike

pdf
702 KB
DOP RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
199 KB
SDB RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

I pёrpunueshёm (S1)

Qëndrueshmëri të lartë

Kohë të gjatë punimi

Rezistent ndaj ngricave

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

Mbi bazamente organike dhe minerale

Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)

E përshtatshme për pllaka me format të madh

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 650 FLEX S1

Ngjitës pllakash shtresë-hollë, shumë e qëndrueshme, e deformueshme (S1) sipas standartit EN 12004 për ngjitjen e shtresave qeramike (si p.sh gres, porcelan, qeramikë), si dhe gurët natyrorë të ndjeshëm ndaj njollosjes në dysheme, mur dhe tavan.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti