RÖFIX H3
Tiplla/Kunja plastike

RÖFIX H3
  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraCopë/Nj.Gjatësia
2000569361 Pako/karton E bardhë 200 Copë/Nj. 95 mm
2000569362 Pako/karton E bardhë 200 Copë/Nj. 115 mm
2000569363 Pako/karton E bardhë 200 Copë/Nj. 135 mm
2000569364 Pako/karton E bardhë 200 Copë/Nj. 155 mm
2000569365 Pako/karton E bardhë 100 Copë/Nj. 175 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H3 Tiplla/Kunja plastike sq

Skedë teknike

pdf
207 KB

Avantazhet e produktit

Presion shtypjeje i vazhdueshem

Përpunim i shpejtë ekonomik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX H3

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, e përforcuar me fibra për beton, për tulla të plota dhe me vrimë *për mekanizëm. Për fiksimin e pllakave izoluese.(*Kujdes: respektoni normat kombëtare)

Baza materiale

  • Pjatë tiplle e bërë prej poliamide.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Kaninë

Hotel Katalea, Fier

Hotel Katalea, Fier

Shtëpi banimi, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti