RÖFIX IA 622
Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX IA 622
  • Përpunim shumë i mirë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569272 Thasë letre ca. 1.4 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,8 mm Gri

Dokumenta teknike

TM RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skedë teknike

pdf
571 KB
DOP RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
202 KB
SDB RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
404 KB

Avantazhet e produktit

Përpunim shumë i mirë

Përpunim i shpejtë ekonomik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX IA 622

Shpatullues përforcues mineral, ngjitës gri për pllaka izoluese për polisterol të bardhë-pllakat e izolimit të fasadave (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Mund të përdoret pa përforcim me tiplla, përveç trashësisë deri max. 10 cm.

Kategoria e përdorimit: III sipas ETAG 004

Baza materiale

  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti