RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë

RÖFIX SiSi-Putz® VITAL
  • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
  • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
  • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148090 Kovë ca. 2 kg/m² 25 kg/Nj. 1 mm Vollabrieb Weiss
2000148091 Kovë ca. 2.4 kg/m² 25 kg/Nj. 1,5 mm Vollabrieb Weiss
2000148094 Kovë ca. 3 kg/m² 25 kg/Nj. 2 mm Vollabrieb Weiss
2000148093 Kovë ca. 2.7 kg/m² 25 kg/Nj. 2 mm Rillenstruktur Weiss
2000148097 Kovë ca. 3.8 kg/m² 25 kg/Nj. 3 mm Vollabrieb Weiss
2000148096 Kovë ca. 3.5 kg/m² 25 kg/Nj. 3 mm Rillenstruktur Weiss
- Kovë ca. 1.7 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.7 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.7 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.7 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.7 kg/m² 25 kg/Nj. -

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
834 KB
DOP RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
199 KB
SDB RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
358 KB

Avantazhet e produktit

Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm

Dekorativ

I përshtatshëm mbi sistem termoizolimi.

rezistent ndaj ngrirjes

Përshkrimi i produktit

RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me qëndrueshmëri ndaj kushteve atmosferike dhe ujit, për fasada me suva dhe mbi sistemet e izolimit termik.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
  • Lëndë lidhëse silkoni
  • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
  • Pigmente boje

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Të hollohet me maximumi 1% ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
E pajisur me konservues filmi

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Hotel Katalea, Fier

Hotel Katalea, Fier

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti