RÖFIX Putzgrund UNI
Astar forcues

RÖFIX Putzgrund UNI
  • Aftësi të larta ngjitëse
  • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
  • Nuk përmban mjete humbëse
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.
2000150766 Kovë 20 kg/Nj.
2000150767 Kovë 5 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund UNI Astar forcues sq

Skedë teknike

pdf
751 KB
SDB RÖFIX Putzgrund UNI Astar forcues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
325 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të larta ngjitëse

Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme

Nuk përmban mjete humbëse

Neutralizon vleren pH.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Putzgrund UNI

Astar i gatshëm për përdorim, i pigmentuar me materiale mbushës mineral.

Astar universal për njëtrajtësimin e aftësive thithëse dhe hidrofobimin e bazamenteve me aftësi të lartë thithëse në ambjente të jashtme.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Material mbushës (mineral)
  • Pigmente boje

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
aplikojeni me rrul 1 herë
Lyejeni 1 herë me furçë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid

Shembuj aplikimi

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Kaninë

Hotel Katalea, Fier

Hotel Katalea, Fier

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Vilë 3, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti