RÖFIX Kunstharzputz
Fino me strukturë

RÖFIX Kunstharzputz
  • Dekorativ
  • Kokrriza me madhësi të ndryshme
  • Përpunim i lehtë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148103 Kovë ca. 2 kg/m² 25 kg/Nj. 1 mm Vollabrieb Weiss
2000148106 Kovë ca. 2.4 kg/m² 25 kg/Nj. 1,5 mm Vollabrieb Weiss
2000148110 Kovë ca. 3 kg/m² 25 kg/Nj. 2 mm Vollabrieb Weiss
2000148109 Kovë ca. 2.7 kg/m² 25 kg/Nj. 2 mm Rillenstruktur Weiss
2000148114 Kovë ca. 3.8 kg/m² 25 kg/Nj. 3 mm Vollabrieb Weiss
2000148113 Kovë ca. 3.5 kg/m² 25 kg/Nj. 3 mm Rillenstruktur Weiss
- Kovë ca. 1.4 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.4 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.4 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.4 kg/m² 25 kg/Nj. -
- Kovë ca. 1.4 kg/m² 25 kg/Nj. -

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kunstharzputz Fino me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
831 KB
DOP RÖFIX Kunstharzputz Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX Kunstharzputz Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
357 KB

Avantazhet e produktit

Dekorativ

Kokrriza me madhësi të ndryshme

Përpunim i lehtë

Ngjitje e shkëlqyer

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Punohet me makinë spucuese

Për sistem izolimit termik (ETICS) dhe fasada konvencionale

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Kunstharzputz

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë dekorative. Për përdorim ne bazament me suva dhe fasada te termoizolimit (ETICS), për përpunim manual dhe makineri.

Baza materiale

  • Lëndë lidhëse
  • Pjese me forme te shkumezuara me EPS te ngjyrosur blu (120 kg/m³) dhe EPS te bardhe (20kg/m³).
  • Pigmentet
  • Aditivë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max. 2 % ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti