RÖFIX Putzgrund Basis
Astar forcues

RÖFIX Putzgrund Basis
  • Aftësi të larta ngjitëse
  • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
  • Nuk përmban mjete humbëse
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.
2000156034 Kovë 20 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund Basis Astar forcues sq

Skedë teknike

pdf
644 KB
SDB RÖFIX Putzgrund Basis Astar forcues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
338 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të larta ngjitëse

Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme

Nuk përmban mjete humbëse

Neutralizon vleren pH.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Putzgrund Basis

Astar i gatshëm për përdorim, i pigmentuar me materiale mbushës mineral.

Astar universal për njëtrajtësimin e aftësive thithëse dhe hidrofobimin e bazamenteve me aftësi të lartë thithëse në ambjente të jashtme.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Material mbushës (mineral)
  • Pigmente boje

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
aplikojeni me rrul 1 herë
Lyejeni 1 herë me furçë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti