Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Materialet e përdorura

Kompanitë pjesëmarrëse

Përpunuesi
Gentian Grori
Ndërtuesi
Geopoint
Konsulent i shitjeve
Artur Jazi

Referenca të tjera

OR Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë sq

Objektet referencë

pdf
202 KB

Referenca të tjera

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Faqja po ngarkohet ...