RÖFIX Renoplus®
Suva nivelimi dhe rinovimi universale

RÖFIX Renoplus®
  • Zgjidhës eficent dhe universal
  • Punim i shkëlqyer nga 3 deri në 30 mm
  • I përforcuar me fibra
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148206 Thasë letre ca. 1.45 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-1 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Skedë teknike

pdf
844 KB
DOP RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

Avantazhet e produktit

Zgjidhës eficent dhe universal

Punim i shkëlqyer nga 3 deri në 30 mm

I përforcuar me fibra

Ngjitje e mirë

Tkurrje të pakta

Rekomandohet veçanërisht për sa i përket jetesës ekologjike

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Renoplus®

Suva rinovimi dhe nivelimi universale, me trashësi shtrese nga 3 deri në 30 mm. Për përdorim ne ambjente te brendshme dhe jashtëme, në mure dhe tavane prej tullash, betoni si dhe në suva të qëndrueshme ekzistuese, në ndërtesa të reja, në nënshtresa të vjetra pas testimit të ngjitjes dhe në ruajtjen e monumenteve. Mund të përdoret në sipërfaqe të lëmuara të mureve dhe tavaneve minerale (sipërfaqe betoni, tulla rërë-gëlqere, etj.) pa urë ngjitëse.

Si mbushës përforcues dhe suva përforcuese me rrjetë përforcuese RÖFIX (P100 ose P50) me mbivendosje 10 cm secila, p.sh. në sipërfaqe të plasaritura, në suva izoluese ose në suva bazë mbi tulla të lehta.

Zona të tjera aplikimi, p.sh. si suva me ndjesi të papërpunuar dhe mund të përdoret gjithashtu si suva rustike shtres hollë në sipërfaqe të lagura, për mbulimin e pllakave qeramike në banjot e shtëpive deri në maksimum 1600 cm², si një mbushës ngjitës në sipërfaqe të lëmuara prej betoni ose guri rërë-gëlqere për suva të mëvonshme izoluese dhe/ose gëlqere, si llaç profilizues për suva të imta dhe të trasha, mundësisht direkt në fasada, por edhe për mure të brendshme dhe tavane dhe gjithashtu për përgatitjen paraprake në bazament dërrase, veçanërisht i përshtatshëm për sistemet e ngrohjes në mur - kontaktoni shërbimin e konsulencës RÖFIX.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rërë gëlqereje e imët me cilësi të lartë
  • Me aditiv fibrash
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • Përbëres organik < 1,5 %

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Fshijeni me disk zmerilues
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti