RÖFIX Unistar® LIGHT
Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX Unistar® LIGHT
  • Përdorim universal
  • Rezistencë më e lartë ndaj goditjeve (e sigurt ndaj breshërit)
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148160 Thasë letre ca. 1 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 1,2 mm Rohweiss

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skedë teknike

pdf
921 KB
DOP RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
203 KB
SDB RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
383 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV

Fino me strukturë

Avantazhet e produktit

Përdorim universal

Rezistencë më e lartë ndaj goditjeve (e sigurt ndaj breshërit)

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Kohë perpunimi të mjaftueshme

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Unistar® LIGHT

Llaç përforcues mineral ngjitës i bardhë për polesterol(EPS-F),lesh guri-(MW) dhe fibra druri-pllakë izoluese (WF), e mbuluar me RÖFIX IB 015 pllakë izoluese Aerogel.Për shtresë përforcuese rezistente ndaj goditjeve 5mm (trashësi minimale e suvasë MPD)

Baza materiale

  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Inert i lehtë (organik)

Udhëzimet e përpunimit

Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
Sprucojeni me Airless
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit

Shembuj aplikimi

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti