Aplikacioni ColorDesign

I disponueshëm në çdo moment në aparatin tuaj mobile. Nuk ka rëndësi nëse është Smartphone apo tablet, Android apo iOS

Dizajn individual për mjedise të brendshme dhe të jashtme - interaktive!

Zgjedhja e ngjyrës së duhur për një mur nuk është gjithmonë e lehtë,

gjithashtu sepse katalogët e ngjyrave janë shumë abstrakte dhe nuk

tregojnë efektin e vërtetë të secilës nuancë. Tani, megjithatë, zgjedhja

e ngjyrës është shumë më e lehtë dhe më e shpejtë falë aplikacionit

ColorDesign të përgatitur nga RÖFIX, i shkarkueshëm online nga

Google Play Store dhe nga App Store.

Operacioni është shumë i thjeshtë: ju hapni aplikacionin, fotografoni

murin e brendshëm ose të jashtëm në fjalë dhe duke rrëshqitur gishtin

në ekran mund të shihni se si ndryshon, duke ndryshuar ngjyrën e

zgjedhur, të gjitha me lehtësi ekstreme dhe pa nevojë të lexoni udhëzime.

Me aplikacionin mund të shihni menjëherë nëse ngjyra e zgjedhur kombinohet

mirë me dyshemenë, dritaret ose orenditë. Gjithashtu fotografitë e gatshme janë

në dispozicion në galeri. Simulatori i kohës tregon edhe efektin e prodhuar nga

ngjyra e zgjedhur në mëngjes, në mesditë dhe në mbrëmje, duke ndihmuar kështu

për të bërë zgjedhjen e duhur. Falë funksionit special për të ruajtur dhe shkëmbyer

imazhe, është gjithashtu më e lehtë të shkëmbeni mendime me njerëzit e tjerë,

siç është klienti ose projektuesi.