Creteo®Standard 999
Beton/ Dysheme C20/25 - CT C20-F4

Creteo®Standard 999
  • Beton: Përpunim plastik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000569289 Thasë letre 25 kg/Nj. 0-4 mm 12.5 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM Creteo®Standard 999 Beton/ Dysheme C20/25 - CT C20-F4 sq

Skedë teknike

pdf
600 KB
DOP Creteo®Standard 999 Beton/ Dysheme C20/25 - CT C20-F4 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
181 KB
SDB Creteo®Standard 999 Beton/ Dysheme C20/25 - CT C20-F4 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
381 KB

Avantazhet e produktit

Beton: Përpunim plastik

Përshkrimi i produktit

Creteo®Standard 999

Për ndërtimin e pllakave të dyshemesë, themeleve të vogla, linjave të dyerve dhe dritareve, mureve të kopshtit, si dhe dyshemeve lidhës dhe të rrjedhshëm

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me përzierësin D20/40
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Riparim rruge
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti