RÖFIX 300
Fino e imët për brenda

RÖFIX 300
  • Aplikim i mirë
  • Pa lwndw lidhwse organike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148041 Thasë letre ca. 1.75 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0-0,8 mm e Bardhë

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Skedë teknike

pdf
600 KB
DOP RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
364 KB

Avantazhet e produktit

Aplikim i mirë

Pa lwndw lidhwse organike

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 300

Suva fine minerale mbi suva të poshtme për sipërfaqe të brendshme

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Rërë gëlqerore fine me kokërrizë të rrumbullakët

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti