RÖFIX 325 FINO
Masë shpatulluese e imët

RÖFIX 325 FINO
  • Përshkueshmëri e lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569459 Thasë letre ca. 1.8 kg/m² 25 kg/Nj. 0-0,6 mm F e Bardhë
122534 Thasë letre ca. 1.8 kg/m² 25 kg/Nj. 0-0,6 mm F Gri

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Skedë teknike

pdf
637 KB
DOP RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
184 KB
SDB RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
396 KB

Avantazhet e produktit

Përshkueshmëri e lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 325 FINO

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino e hollë minerale për fasada dhe mure të brëndshme mbi suvanë mbushëse.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni 1-2 herë me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti