RÖFIX 55
Ngjitës me bazë çimento

RÖFIX 55
  • Ngjitje e mirë
  • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148254 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0-0,8 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Skedë teknike

pdf
576 KB
DOP RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
381 KB

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

Përdorim universal

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 55

Ngjitës për ndërtime me çimento të temperuar me zona aplikimi universale. Përdorim në të gjitha problematikat minerale- dhe bazamentet mikse .

Baza materiale

  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Përpunojeni me mistri
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti