RÖFIX 601
Suva dhe llaç për muratim - Lidhës

RÖFIX 601
  • Rendiment i lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi
141639 Thasë letre 25 kg/Nj. 0-1,4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 601 Suva dhe llaç për muratim - Lidhës sq

Skedë teknike

pdf
365 KB
SDB RÖFIX 601 Suva dhe llaç për muratim - Lidhës sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
404 KB

Avantazhet e produktit

Rendiment i lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 601

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Inert i lehtë (mineral)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti