RÖFIX 620
Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën

RÖFIX 620
  • I rreziston depërtimit të ujit
  • Rezistent ndaj lagështirës së vazhdueshme
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148058 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 40 kg/Nj. 0-1,4 mm
2000148055 Sillos me presion ose me rënie të lirë ca. 1.5 kg/m²/mm 1000 kg/Nj. 0-1,4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Skedë teknike

pdf
570 KB
DOP RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
378 KB

Avantazhet e produktit

I rreziston depërtimit të ujit

Rezistent ndaj lagështirës së vazhdueshme

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 620

Suva baze për fasadat dhe muret e brendshme me nivele të larta lagështie. Për të gjitha bazamentet normale të suvatimit dhe betonit të papërpunuar.

Për t'ju përgjigjur kerkesave për qendrueshmëri ndaj presionit (si qilar, suva e jashtme etj.) Mos e perdorni pa mbrojtje ne tokë. E papërshtatshme për punime të lehta muri

Baza materiale

  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti