RÖFIX 660
Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere

RÖFIX 660
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
121842 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0-4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
564 KB
DOP RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
394 KB

Avantazhet e produktit

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 660

Suva mbushëse me kokrrizim të madh pë fasada dhe muret e brendshme mbi të gjitha bazamentet normale.

Baza materiale

  • Çimento
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti