RÖFIX 670
Llaç sprucues me bazë çimento

RÖFIX 670
  • Suva mbushëse e ashpër
  • Ngjitje e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000959077 Thasë letre ca. 5 kg/m² 30 kg/Nj. 0-4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Skedë teknike

pdf
568 KB
DOP RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
380 KB

Avantazhet e produktit

Suva mbushëse e ashpër

Ngjitje e mirë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 670

Llaç paratrajtues dhe ngjitës për bazamente shumë thithëse dhe kritike, si p.sh. tulla, muraturë e përzier, dërrasa druri, pllaka izoluese me lesh-druri etj.

Llaç paraspërkatës për suva me izolim termik mbi bazamente me aftësi të lartë thithëse

Baza materiale

  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti